 admin # 7/10-1/2 in simplest form

2 months ago

## Solution 1 Guest #6876708
2 months ago
you find the common denominator
then subtract
and simplify

## Solution 2 Guest #6876709
2 months ago
I think the answer to your question is 1/5 hope this helps

## 📚 Related Questions

Question
Andrew is showing his work in simplifying (−5.7 + 2.2) − 1.1. Step 1: (2.2 − 5.7) − 1.1 Step 2: 2.2 − (5.7 + 1.1) Step 3: 2.2 − (6.8) Step 4: −4.6 Which statement is true? In step 1, Andrew used the commutative property. In step 2, Andrew used the distributive property. In step 3, Andrew used the associative property. In step 4, Andrew's answer is incorrect.
Solution 1
In step 1, Andrew used the commutative property.
The commutative property means to change the order. He changes the order but did not change the parenthesis (associative property).
Solution 2

The correct answer would be A

Hope this helped! :)

Question
The team practices no more than 13 hours per week. The team always has a 3-hour practice on Saturdays. It has also agreed to practice 4 days during the week. Which inequality can be used to find the maximum time the team can practice on each of the weekdays?
Solution 1

B

Step-by-step explanation:

trust me:)

Solution 2

4n is less then or equal to 13-3

Step-by-step explanation:

Question
How many one-ounce slices of cheese are in a pound?
Solution 1
Eight ounces =1 pound so 16 one ounce slices total
Solution 2
There are 16 ounces in a pound so there would be 16 slices.
Question
Add the two expressions. 8k + 4 and 3k + 8 Enter your answer in the box.
Solution 1

Solution 2

I belive the answer is 11k+12

Hope this helped you!

Question
What is the proportional relationship with the table? x 1 2 3 4 y 4 8 12 16 1/4 4 8
Solution 1
It is 4 as you can see every y in the table is 4 time bigger than x.
Question
The volleyball team raised $350 from its fundraiser. It wants to buy jerseys and volleyballs. The jerseys cost$12 each, and the team needs 22 jerseys. Volleyballs cost $15 each. What is the maximum number of volleyballs the team can buy and still have money left? Write your answer and explain the steps you took. Solution 1 With the amount raised of$350, and jerseys bought at $12 are 22, the maximum number of volleyballs the team can buy are 5 volleyballs. ### How can the number volleyballs bought be calculated? Given parameters; The amount the volleyball team raised =$350

Cost of a jersey = $12 Number of jerseys needed = 22 jerseys Cost of each volleyball =$15

Required:

The maximum number of volleyball the team can buy and still have some money left.

Solution:

The cost of 22 jerseys = 22 × $12 =$264

Amount remaining = $350 -$264 = $86 Dividing the amount left by the number of volleyballs bought, we have; Given that the number of volleyballs are whole numbers, we have; • The maximum number of volleyball bought = 5 volleyballs The cost of 5 volleyballs = 5 ×$15 = $75 The amount of money left =$86 - $75 =$11

brainly.com/question/9444983

Solution 2

The team can buy 5 volleyballs. I wrote the inequality (12)(22) + 15n < 350, then did the multiplication first. I used the subtraction and division properties of inequality to isolate the variable to find that n is less than about 5.73. I rounded down to 5, since you can’t buy part of a volleyball.

Question
What is the proportional relationship with the table? x 1 2 3 4 y 4 8 12 16 1/4 4 8 No proportional relationship
Solution 1
The correct answer is A, 1/4 Hope this helps!!
Solution 2

x4

Step-by-step explanation:

Question
Sarah cut off 1/8 of a 48 inch piece of ribbon. Jane cut off 1/9 of a 36 inch piece of ribbon. they compare their cut pieces. who's piece is longer? how much longer is it?
Solution 1
All we need to do is to find out how much is 1/8 of 48 and 1/9 of 36:

1/8 * 48 =
= 48/8 =
= 6

1/9 * 36 =
= 36/9 =
= 4

It means that Sarah had 6 inches piece, while Jane had 4 inches piece.

Answer: Sarah had a piece of ribbon which was longer than Jane's one by 6 - 4 = 2 feet.
Question
Factor the expression 24 - 18y
Solution 1 Step-by-step explanation:

The given expression is To factor this expression, we just have to extract the common factor both number, which is 6, if we divide 24/6=4 and 18/6=3. So, the factorization would be Remember that the common factor between numbers is the least common multiple of both numbers, in this case the least one is 6.

Solution 2
6(4-3y). That's atleast what I got from the Photo Math, the mobile app
Question
Simplify. 2 + 3/5x - 1 - 1/5x A. 3- 4/5x B. 1 + 2/5x C. 1 + 2/5x D. 3 + 2/5x
Solution 1
Solution 2
B) & C) same answer could be either one

2647929
842281
748681
586256
406852
368373
348603
324927
199835
130075
112100
106146
77164
23213
22589
19607
17108
13966
10987
3389