admin

2 months ago

Guest #5492557

2 months ago

$22-$1= $21

$21/7 = $3 per notebook

$21/7 = $3 per notebook

Guest #5492558

2 months ago

Each book cost $3

22-1= 21

21/7=3

3x7=21

22-1= 21

21/7=3

3x7=21

Question

Fill in the blanks with two consecutive integers to complete the following inequality ? < √56 < ?

Solution 1

**Answer:**

**7 <****< 8**

**Step-by-step explanation:**

7×7=

8×8=

Question

-1/2(7z+4)+1/5(5z-15)

Solution 1

-1/2(7z + 4) + 1/5(5z - 15) =

-7/2z - 2 + z - 3 =

-7/2z + 2/2z - 5 =

-5/2z - 5

-7/2z - 2 + z - 3 =

-7/2z + 2/2z - 5 =

-5/2z - 5

Question

A music store buys instruments and then sells them for 30% more than they paid. If the price tag on a trumpet says 104, how much did the store pay for it?

Solution 1

The **store **has to **pay **$135.2 for the **instrument**.

To determine the **quantity **or **percentage** of something in **terms **of 100, use the percentage formula. **Per cent **simply means **one **in a **hundred**. Using the percentage formula, a number between 0 and 1 can be expressed. A **number **that is **expressed** as a **fraction **of 100 is what it is. It is mostly used to compare and determine ratios and is represented by the symbol %.

Given:

A music store buys instruments and then **sells **them for 30% **more **than they paid.

**Price **Tag= 104

So, the **price **of **instruments **after 30% **more**

= 104+ 104 x 30%

= 104 + 104 x 0.3

= 104 + 31.2

= 135.2

Hence, the **store **has to **pay **$135.2 for the **instrument**.

Learn more about **Percentage **here:

#SPJ2

Solution 2

The store pays 135 dollars of the instruments

Question

What is the initial value of the equation y-3=-7x ?

Solution 1

**The value is 21 Because three represents those to variables which both equal to 21.**

Solution 2

The value should be 21

Question

How much greater is 300 than 3

Solution 1

300/3 = 100

so 300 is 100 times greater then 3

so 300 is 100 times greater then 3

Solution 2

300-3=297. Hope this helps!

Question

Pls answer the question and show how or why

Solution 1

**Answer:**

there is no question my dude

**Step-by-step explanation:**

Solution 2

What question sweetie?

Question

One baseball team played 50 games throughout their entire season. If this baseball team won 30 of those games, then what percentage of their games did they win?

Solution 1

60% of their games they won.

Solution 2

**Answer:**

60%

**Step-by-step explanation:**

You can solve these kind of problems by setting up a proportion. It should look like this:

Say that I had the question "Jordan took 40 minutes to do his homework. He did his math homework in 10 minutes. What percent of the 40 minutes did he use to do his math homework?"

In this scenario, we are looking for the percentage. We know that the whole is 40 minutes, because that is the total amount of time taken, and we know that the part is 10, because it is a portion of the total time. We can plug these numbers into our equation, and replace the percentage with the variable *p.* The 100 will always stay the same.

Here is our new equation:

Now, we can cross-multiply to find *p*. Multiply the top left with the bottom right, and the bottom left with the top right, like so:

10(100) = 40(*p*)

1,000 = 40*p*

Now, to solve for *p*, we must divide both sides by 40. This gets us:

25 = *p*

Jordan used 25% of the time to do his math homework.

Hope this helps!

Question

There are 132 projects in the science fair if 8 can fit in a row how many full rows of project can be made and how many projects in the row that its not full

Solution 1

132 divided 8

16 full rows and 4 in row that is not full

16 full rows and 4 in row that is not full

Solution 2

132/8 = 16 1/2

so u have 16 full rows.....and a row that is not full that contains 4 projects

so u have 16 full rows.....and a row that is not full that contains 4 projects

Question

Daniela wants to bake a small peach cobbler. The recipe that she found in a magazine states that 1/2 cup of unsalted butter, 1 cup of all-purpose flour, 2 cups of sugar, 1 cup of milk and 4 cups of peach slices will yield 10 servings. lf Daniela wants to bake a small peach cobbler to feed 5 people, then how much unsalted butter will she use?

Solution 1

**Answer:**

1/4 i think

**Step-by-step explanation:**

Question

Find 61+40. Draw jumps

Solution 1

101 jumps I added the # and I got 101 and I seen that it was right

Mathematics
2647929

History
842281

English
748681

Biology
586256

Social Studies
406852

Chemistry
368373

Business
348603

Physics
324927

Health
199835

Spanish
130075

Geography
112100

Computers and Technology
106146

Arts
77164

Advanced Placement (AP)
23675

World Languages
23213

French
22589

Engineering
19607

Law
17108

Medicine
13966

SAT
10987

German
3389

High School
3423409

Middle School
2092250

College
1518097