admin

2 months ago

Guest #6877378

2 months ago

The number of **vases** that are filled is 10.

The number of **flowers** that are remaining is 3.

An **expression** is a way of writing a statement with more than two variables or numbers with **operations** such as addition, subtraction, multiplication, and division.

Example: 2 + 3x + 4y = 7 is an expression.

We have,

Number of **flowers** = 63

Number of flowers in each **vase** = 10

The number of **vases** that are filled.

= 63 ÷ 10

= 6.3

This means 6 vases and 3 remaining.

The **flowers** remaining are 3.

Thus,

The number of **vases** filled is 10.

The number of **flowers** remaining is 3.

Learn more about **expressions** here:

#SPJ3

Guest #6877379

2 months ago

She can fill 6 vases because 63 divided by 10 is 6 and you will have 3 flowers.

Question

Can someone please help me with my question i have been stuck on it for that past 1 and half my question is
x-(-9)=27

Solution 1

X+9=27, so to move the nine over to the other side of the equal sign, x=27-9, x=18

Question

One-gallon jugs of water are shipped in cartons containing 12 jugs. How many cartons are needed for 876 jugs to be shipped?

Solution 1

872 jugs divided by 12 jugs per carton is 73, 73 cartons are needed for 876 jugs to be shipped.

Question

Randomly selecting a seventh grader from a school that has 250 sixth graders, 225 seventh graders, and 275 eighth graders

Solution 1

**Answer: **The probability is P = 0.32

**Step-by-step explanation:**

Here i guess that the question is: "what is the probability of randomly selecting a seventh-grader".

The data that we have is:

We have 250 sixth graders, 225 seventh graders and 275 eight graders, this adds to a total of 700 options.

The probability of randomly selecting a seventh-grader is equal to the number of seventh-graders divided the total number of possible options, in this case, 700.

So we have P = 225/700 = 0.32

This means that the probability of randomly selecting a seventh-grader is equal to 0.32

Solution 2

250 + 225 + 275 = 750 in total so 1/750

Question

Which number sentence correctly solves this problem? The Spring Green Home and Garden Company had 23,176 ceramic tiles. The workers used 11,972 of the tiles on a project. How many tiles does the company have left?
A.
23,176 – 11,972 = 11,204
B.
23,176 – 11,972 = 12,804
C.
23,176 + 11,972 = 35,148
D.
23,176 + 11,972 = 34,048
Question Navigator
Choose all answers that are correct.
7.
(3 pt)
Courtney has 258 beads to make jewelry. Cali has 3 times as many beads as Courtney.
Which equations describe how many beads Cali has?
Choose all answers that are correct.
A.
774 = 258 × 3
B.
774 ÷ 3 = 86
C.
86 = 774 ÷ 3
D.
3 × 258 = 774
What is the product of 6 × 3,097?
A.
23,082
B.
18,582
C.
18,542
D.
18,042
Multiply.
65
× 94
A.
6,110
B.
5,710
C.
845
D.
785
What is the product of 39 and 78?
Piper has 85 beads. She will put an equal number of beads into each of 6 boxes.
Which sentence is true about the number of beads in each box?
A.
There will be 13 beads in each box. Piper will have 7 beads leftover.
B.
There will be 14 beads in each box. Piper will have 1 bead leftover.
C.
There will be 14 beads in each box. Piper will have 4 beads leftover.
D.
There will be 15 beads in each box. Piper will have no beads leftover.
The gardener has 196 tulip bulbs to plant in 4 gardens. She will plant the same number of tulips in each garden.
How many tulips will be in each garden?
A.
46
B.
49
C.
409
D.
784
Divide.
1,795 ÷ 5
Which shows all the prime factors for 72?
A.
3 • 24
B.
2 • 2 • 3 • 6
C.
2 • 2 • 2 • 3 • 3
D.
2 • 2 • 2 • 3 • 3 • 3

Solution 1

1. A

2. A and D

3. B

4.A

5. The product of 39 and 78 is 3042

6. B

7.B

8. C

Here you go!

Please give me brainliest!

2. A and D

3. B

4.A

5. The product of 39 and 78 is 3042

6. B

7.B

8. C

Here you go!

Please give me brainliest!

Solution 2

1.a

2.a and d

3.b

4.a

5.39 and 78 is 3042

6.b

7.b

8.c

2.a and d

3.b

4.a

5.39 and 78 is 3042

6.b

7.b

8.c

Question

After doing aerobics, Mia walked on the treadmill. The table shows the total number of calories she burned from exercising after walking for different lengths of time. Mia graphed this information. What is the slope of the line that represents this situation?
Number of minutes walking 5 12 20 35
Calories burned 15 36 60 105

Solution 1

From the table of values you can see the each y value is 3 times the x value.

This would be the slope of the line of graphed.

The equation is y = 3x

This would be the slope of the line of graphed.

The equation is y = 3x

Question

What number is 25% of 280

Solution 1

70 is 25% of 280. 25% is the same as 1/4 and 1/4 of 280 is 70

Solution 2

70 is 25% of 280

25%=1/4

280/4=70

25%=1/4

280/4=70

Question

Barbara has a goal to read 45 minutes every day. If she meets her goal, how many minutes will she have read in 360 days?
A.
8
B.
800
C.
1,620
D.
16,200 40 points please help!!

Solution 1

First analyze your question. Barbara has a goal to read **45 **minutes every day. If she meets her goal, how many minutes will she have read in **360 **days?

So....

360*45=**16,200**The answer is

Question

You want to put $8,000 in a simple interest account. It has a 2% annual interest rate. How long must you invest that money to earn $400 in interest?

Solution 1

I = prt is the formula for simple interest

400 = 8000* .02 * t

400 = 160 * t

2.5 = t

2.5 years to earn $400 interest

400 = 8000* .02 * t

400 = 160 * t

2.5 = t

2.5 years to earn $400 interest

Solution 2

Simple interest = starting amount x time (in years) x rate

8000(0.02)(t)=400

160t= 400

t= 400/160 =2.5 Years

2.5 years will be 2 years and 6 months

8000(0.02)(t)=400

160t= 400

t= 400/160 =2.5 Years

2.5 years will be 2 years and 6 months

Question

Proportional or not proportional
3/7 and 8/28

Solution 1

Cross multiply. If they equal each other then they are proportional

When you cross multiply you get 56=84. They are NOT proportional

When you cross multiply you get 56=84. They are NOT proportional

Solution 2

Not proportional because 3/7 and 8/28 do not equal the same

Question

Variables x and y are in direct proportion, and y = 48n when x = 16n. Which value of k correctly relates x and y in the equation y = kx?

Solution 1

Y = kx is the direct variation formula. They are giving y = 48n AFTER they have plugged in a value for x. The value plugged in for x is 16n. To find 'k' we must divide 48n by 16n.

48n/16n = 3 So k = 3.

The equation is therefore y = 3x

48n/16n = 3 So k = 3.

The equation is therefore y = 3x

Solution 2

**Answer:**

A.) 3

**Step-by-step explanation:**

I did it on USATestprep

Mathematics
2647929

History
842281

English
748681

Biology
586256

Social Studies
406852

Chemistry
368373

Business
348603

Physics
324927

Health
199835

Spanish
130075

Geography
112100

Computers and Technology
106146

Arts
77164

Advanced Placement (AP)
23675

World Languages
23213

French
22589

Engineering
19607

Law
17108

Medicine
13966

SAT
10987

German
3389

High School
3423409

Middle School
2092250

College
1518097