There are different ways to structure a sentence. The sentence that begins the introduction of this article excerpt is that;
It is vital to complete the rated hours of volunteering work so that one can graduate. The act of volunteering is known to bean opportunity to known more about oneself and other career opportunities.
The introduction of this article gives an insight to what the article is about.
Learn more about service hours from
The correct answer is D. In 2008, more than one million American students gave nearly 20 million service hours to their communities.
In texts, including articles the introduction is commonly the first paragraph in a text that introduces or presents the general topic and the point or points that will be explained during the text. Besides this, it is common the first sentence of an introduction includes a quote, a question, a piece of statistical information or a strong statement that acts as a "hook" catching the readers attention.
Considering this, in the case of the article presented the sentence that beings the introduction is "In 2008, more than one million American students gave nearly 20 million service hours to their communities" because this is the first sentence in the text and therefore the first sentence in the introduction, besides this, the sentence presents statistical information that as a "hook" for readers and introduces or presents the main topic that is volunteer service.
I think that this is true because the older literature is harder and more confusing to read and understand. It's easily accessible because you can find it online or you can go to a library and find it all there. Romeo and Juliet and many other Shakespeare poems. The way that it was formated and the words in the story and the plot made it easier to understand than the other poems. It gave me more details on what i needed to know that was important and what wasn't.
A. the study of where words come from.
Etymology refers to a subject that studies where words come from. If we did not know the meaning of this word, we would still be able to guess it based on the context provided in this excerpt. In this excerpt, we learn that etymology focuses on word origins, and that most words in English come from German and Latin.
Answer: Odysseus bad attitude.
The Cyclops is angry because he cannot understand how it is possible that a weak man like Odysseus could have blinded and tricked him. Apart from that Odysseus never apologizes, even when Cyclops treats him well. Odysseus bad attitude motivates the Cyclops to seek for revenge and to asks Poseidon to interfere.
d. Camaraderie at work is not allowed.
The book 1984 was published in 1949 by George Orwell. The story takes place in 1984, in a dystopian future where the state (known as Oceania) imposes an extremely totalitarian regime on society, through the surveillance of the Big Brother, imposed by the party (Ingsoc), where no one escapes his power. Thus, the place of the novel, Oceania, is dominated by fear and repression, for those who thought against the regime were accused of committing a crime (in the book, Crimide, or crime of idea, in the translation of novilanguage, the language of the future). In the midst of this totalitarian and oppressive environment, the account of one of the characters (Julia) shows that superfluous and unimportant things were forbidden in Oceania such as camaraderie at work.
Answer: illustrate the feelings of the characters.
In this passage, the dialogue serves to illustrate the feelings of the characters. We can see that Acrisius is angry, as he asks who the father of the child is. We can also see that Danae is proud to state that Zeus is the father. Both pride and anger are feelings, which are illustrated by the dialogue in the passage. Other ways to express the feelings that the characters of a story are having is through their actions or by using an omniscient narrator.
The correct answer is B. Every family should buy local produce because it is more nutritious, it requires less packaging, and it promotes energy conservation.
The science teacher assignment proposed focuses on suggesting one earth-friendly way or action every family should do to reduce their "ecological footprint" or simply called food print that is the number of resources taken from nature to support people lifestyle and the negative effects of it in the environment. In this way, what the teacher requires is students to suggest one of the ways to reduce the negative effect families have on the environment and that includes avoiding the use of a car, eating the local products, buying only what is necessary, among others. In the case of option B. "Every family should buy local produce because it is more nutritious, it requires less packaging, and it promotes energy conservation" it suggest a way to reduce the footprint as well as it suggests buying local products and with this there is a reduction in packaging and energy, which means fewer resources are taken from nature and less damage is done which is a reduction of the ecological footprint. Thus, this options answers to the requirements set by the teacher as it invites to take an action all families can easily do and that will reduce the footprint.
Every family should buy local produce because it is more nutritious, it requires less packaging, and it promotes energy conservation. it's B took the test